PR-BUREAU BLYDE ZOEKT A-PLAYER – Word jij onze nieuwe collega?

Creating a positive footprint worldwide

Blyde Benelux, het pr-bureau voor sustainable brands & social enterprises actief in Amsterdam en Antwerpen, zoekt jou: een daadkrachtige pr-adviseur met een positieve mindset. Natuurlijk begrijp je het pr-vak als geen ander en is ‘taal zeg maar echt jouw ding’. Je hebt de mazzel dat je een eigen visie hebt en je kunt feilloos omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent academisch geschoold én je houdt net zoveel van daden als van woorden. De waarden humor, ambitie, team, optimisme en resultaat passen bij jou. Als je dan ook een paar jaar werkervaring hebt dan is het tijd dat wij heel snel koffie met je drinken! Good to know: we zijn ook altijd nieuwsgierig naar carrière switchers; het getuigt namelijk van lef om je hart te volgen.

Wat vertel ik m’n vrienden?

“Ik heb nu dé baan gevonden. Bij een tof, ondernemend en duurzaam pr-bureau. Het is een rol die ik echt naar eigen hand kan zetten, met ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit. We werken voor klanten die ervoor kiezen om vernieuwend te zijn, vanuit drijfveren groter dan uitsluitend commerciële ambities. Met ons motto ‘creating a positive footprint worldwide’ hebben we een duidelijke meetlat om onze klanten aan te toetsen. En ja, aan de gracht in Amsterdam en in hartje Antwerpen.”

Dus wat ga ik doen?

Op eigen wijze zorg je ervoor dat je impactvolle verhalen creëert die breed gezien, gehoord én gevoeld worden. Je werkt met een gedreven team van pr-professionals aan maatschappelijk relevante campagnes voor uiteenlopende klanten waarbij jij ook eindverantwoordelijk bent. Bij Blyde werken knappe koppen die goed geïnformeerd zijn en op strategisch niveau met klanten kunnen sparren. Jij vervult zowel in- als extern een adviserende en inspirerende rol en levert een substantiële bijdrage aan de positieve impact vanuit Blyde Benelux. Klinkt goed, hè?

Ok I’m in!

Is dit jouw baan? Neem dan snel contact met ons op. Wij willen natuurlijk graag weten waarom jou dit zo aanspreekt, wat je met pr hebt en met onze missie in het bijzonder. Stuur daarom jouw persoonlijke motivatie, vragen en CV naar nynke@blyde.nl en lorette@blyde.nl onder vermelding van ‘stop met zoeken, here I am’. Eerst even bellen kan natuurlijk ook: 020 – 760 01 22.

Check vooral ook even onze Social pagina’s! Instagram, Facebook, LinkedIn.

 

Ecover en Blyde Benelux schudden België wakker met Statiegeld Store

1 Comment

  1. Hi Nynke,

    Al een tijdje volg ik jullie op LinkedIn waardoor ik via deze weg op de vacature terecht kwam. Momenteel ben ik op de helft van mijn master opleiding corporate communication aan de UvA, en heb ik ondertussen een jaar relevante werkervaring opgebouwd. Ik neem aan dat deze vacature full time is, maar onder het mom niet geschoten is altijd mis vraag ik het toch even. Hebben jullie ook interesse in een tijdelijke parttime medewerker die over een aantal maanden wel fulltime in kan stappen?

    Ik hoor graag van jullie!

    Hartelijke groeten,

    Lizzy Duivesteijn

Geef een reactie